INFORMACJE

Jak pracujemy?

  • tworzymy inne menu na każdy dzień – znamy wiele przepisów, mamy mnóstwo pomysłów i lubimy próbować nowych rzeczy dlatego cały czas chcemy wprowadzać coraz to więcej i więcej pozycji do naszego menu
  • dbamy o to aby posiłki docierały do Ciebie zawsze świeże – wszystkie posiłki są dowożone do Ciebie w odpowiednich warunkach
  • pudełka w których dostarczamy jedzenie są wygodne i dobrze zabezpieczone – każdy posiłek jest zapakowany w osobnym pudełku z którego bezpośrednio można spożyć posiłek lub przełożyć na talerz. Każde pudełko jest też opisane, abyś wiedział co i kiedy zjeść
  • wszystko odbywa się pod czujnym okiem dietetyka – dla wszystkich osób, które korzystają z naszej diety jest do dyspozycji dietetyk, który pomaga w doborze kaloryczności w zależności od celu jaki chcesz uzyskać i monitoruje Twoje postępy w drodze do jego osiągnięcia – dlatego na bieżąco możemy dostosowywać dietę do Twoich potrzeb
  • Gdzie dowozimy?
    Żory, Rybnik, Wodzisław Śląski, Jastrzębie Zdrój, Pawłowice i okolice –
  • Rozwóz realizowany jest zawsze dzień wcześniej tzn. pakiet na poniedziałek przywożony jest w niedziele itd. Posiłki rozwożone są od niedzieli do piątku. Staramy się aby posiłki docierały do Państwa między godziną 16 a 21, jeżeli czasem zdarzy się jakieś opóźnienie, szczególnie przy trudnych warunkach pogodowych – prosimy o wyrozumiałość 🙂

 

Jak złożyć zamówienie?

 

zamówienie może zostać złożone pod nr tel 503 166 545

lub na Naszym profilu FB https://www.facebook.com/KaloriaCateringDietetyczny

Przedłużenia cateringu i wszelkie zmiany w zamówieniach prosimy zgłaszać smsem pod nr tel. 791 102 122

 

Rozliczenia

Opłaty za catering prosimy kierować na nasz rachunek bankowy:

Kaloria Catering Dietetyczny  mBank 64 1140 2004 0000 3102 7838 4700

Opłaty za catering dokonujemy w formie przedpłaty w tytule podając daty za jakie płacimy np. 1-30 marca bez weekendów.

Bardzo prosimy rozliczać się nie rzadziej niż raz w tygodniu

 

Wykaz alergenów

  1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
  2. Skorupiaki i produkty pochodne.
  3. Jaja i produkty pochodne.
  4. Ryby i produkty pochodne.
  5. Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne.
  6. Soja i produkty pochodne.
  7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
  8. Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzechy makadamia i produkty pochodne.
  9. Seler i produkty pochodne.
  10. Gorczyca i produkty pochodne.
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
  12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2.
  13. Łubin i produkty pochodne.
  14. Mięczaki i produkty pochodne.

Na terenie Naszego zakładu wykorzystywane są różne surowce zawierające alergeny dlatego jest możliwe wystąpienie alergii krzyżowej.